Jason Bard Yarmosky
awesome


- - - - - - -


Igår låg jag i en hängmatta på landet och läste klart Kärleken i Julia Anderssons liv. Bästa boken jag har läst på länge. Åsa Moberg är en otroligt inspirerande människa.

På tal om Åsa Morberg, så tycker jag att alla som bor i Stockholm eller Göteborg ska gå ut i morgon och ta ställning till kärnkraften. ATOMKRAFT, NEJ TACK den 26 april · 18:00 - 19:00 Sergels torg!

-----------

Ratatat-Montanita from William Colling on Vimeo.


vackra ting

Designers Daniel Pouzet and Fred Frety, Artist, Erik Olson


work bitch


the black power

Igår var jag på Victoria och såg The black power mixtape, det är nog en av de bättre dokumentärerna jag har sätt. Jag rekomenderar alla att de den.


ingenting


Fotad av Flora


+++++

Jag har sett många bra filmer de senaste dagarna. Två av dem handlade om dessa två herrar åvan. Den första handlar om Basquiat, om hans liv och hans relation till Warhol. Den andra filmen har jag sätt minst 5 gånger och är en av mina favoriter,  Serge Gainsbourgs - ett legendariskt liv.

Gosskören

Babylonsjukan

Återkomsten

Du levande


rörlig bild


Min pojke filmade mig lite idag och jag hade på mig mina nya klackisar från Carin Wester.

musik till er

Här får ni en ostrukturerad spotefylista, allt från raggae till di leva. Kort och gott, det jag lyssnar på just nu. Ett hett tips är en snubbe som heter Onra eller Arnaud Bernard, finns med på listan. fruktansvärt bra.


hjälp mig

Hej alla fina! Ni är ju forfarande en hel del som läser denna blogg, även fast jag är så jävla tråkig. Jag måste veta, vad vill ni att jag ska skriva om ? SNÄLLA SÖTA, BERÄTTA !!!onionsession


Nu trallar jag till skolan i det härliga regnet.(någon behöver visst lite sol i fejset)

RSS 2.0