rolling stones womens

Anita Pallenberg Anna Wohlin

Funtar på att klippa en liknande frisyr som Anita har på dessa bilder.


- - - - -

Bilder, Flora & Matilda


konsten att chilla 

 


------

trensh 2hand top hm skor 2hand hanskar åhlens skärp 2hand


flora är ljuset i vardagen

Grattis min älskade vän! du betyder otroligt för mig.

 

DET ÄR EN SORGENS DAG IDAG, jag kan inte utrycka vad jag känner.


------

Trench 2hand blus hm skor acne

nytt läppstift från mac, matt som sitter som berget!


------

Bild från Styleclicker. Jag blev fotad för ett tag sedan när jag satt ominkad i mjukiskläderna... jag ser ut som en heroinist.


svar

vad är det bästa du vet? Det bästa jag vet är nog att mysa med mina nära och kära.

Vart får du all inspiration ifrån? och vart köper du alla dina snygga kläder? Inspiration just i klädväg då får jag genom diverse bloggar, visningar, tidningar men mest männsikor jag ser i vardagen.

berätta lite om din pojkvänn (hur länge ni vart ihop m.m)! Min pojkvän heter William, har är 190 cm och en riktigt nallebjörn och vi är bästisar. Han målar som en gud och spelar trummer i ett band. När man lever med denna pojke får man "stå ut" med att somna till gitarrplink och nynnande. Vi har varit tillsammans i 7 snart 8 månader och jag har aldrigt känt så för en människa.

exakt hur grymt var det på design skolan i england? kan du berätta lite mer hur du ansökte dig och vad ni gjorde? St Martins var det grymmaste jag någonsin varit med om. Man går in på deras hemsida och anmäler sig till deras kurser och betalar när det gäller korta kurser. Däremot om man vill söka in till skolan ska man bygga en riktig fet och varierad portfolio och be till gud.

vad ska du ha på dig i höst och i vinter? Jag planerar oftast inte vad jag satsar på en säsong, det får man se senare. Men något som jag redan började med i somras var ponchon som jag förmodligen kommer slita på när löven faller.

Du och flora går i samma klass, right? Hon målar, vad gör du? Om du också målar, kan du inte lägga upp lite av sånt du gjort isåfall? Det stämmer, jag har alltså turen att gå i samma klass som detta underverk till människa. Vi båda går bild så målar gör jag och om jag bli nöjd med ngt så kanske;)

vad vill du göra efter gymnasiet? Leva livet. Nä men förmodligen kommer jag flytta ett år eller längre till Madrid och jobba eller ngt.,Sen vill jag studera.

Säger du kex eller chex? KEX

vart kommer dessa fina byxor ifrån? http://florasblogg.se/lovers/#Kommentarer Dessa köpte jag på Top Shop i london

juste! berätta mer om st martins? Det var underbart, jag har aldrig gjort något så inspirerande i hela mitt liv, så jag vill inte ens tänka hur det är att studera där på heltid....

när startade du din blogg och varför? Ett år sedan nästan exakt. Jag har haft blogg tidigare men jag är verkligen sämst på det. Dysse och lat... ingen bra kombo när man ska blogga.

Vad har du för kamera nu och vad för någon hade du när du började blogga? Jag har en Canon rebel och min iphone4 som har helt ok kamera. När jag började blogga hade jag min photo booth på macen, hehe.

vilket är ditt favorit plagg just nu? tuff one. Jag älskar jackor och kavajer i början av helgen fick jag min mammas gamla trench som är HELT PERFTEKT allt jag har letat efter, så det måste nog bli den.

Om du fick välja ett klädesplagg att leva i resten av livet, vilket skulle det vara? Denna är taskig,,, men kanske en kavaj. ALLA som känner mig vet om mitt ohälsosamma förhållande till detta fenomen.Jag har till och med ritat upp en superkavaj som jag ska sy upp senare.

Om du kunde rösta på ett politisk parti, vad skulle det bli? jag kan säga att jag är mer vänster men för att säga att jag ska rösta på ett parti vill jag ha full koll på allt de står för och ärligt talat så har jag inte det.

Och har du ett dolt talang? jag kan låta som en champangeflaska med munnen, stoppa in hela knytnäven i munnen och slicka på mina tår. frisk!

är du vänsterpartist? Ja klart, nä men jag gjorde valkompassen på svd och blev då vänsterpartist vilket kanske inte stämmer..

Vem ser du upp till allra mest? I livet och inom mode. inom mode jag ser upp till många människor jag kan inte säga någon spesifik men jag har en otrolig respekt för de skapande människorna.  I livet måste jag jag klychigt nog säga min mamma, hon är en hard working woman som ingen sätter sig på till skillnad från mes-cornelia.

Vad gör du när du är sjuk? dör, jag är en drama queen, surfthechannel.com yeah

Hur bor du? Lägenhet/hus/radhus/etc. jag bor i lägenhet i hammarbusjöstad

Hur kan du vara så fantastisk? jag är absoult inte faktastik men tack ändå:D

kan du inte visa bilder på ditt rum? Klart jag kan

hur sminkar du dig varje dag ? du är så otroligt snygg !! facet: id medium tan ögonbrynen: make up store eyebrownshadow Läppar: läpppenna old rose från make up store.  Helger kan jag lyxa till det med mascara( då använder jag ysl´s standard vet ej vad den heter) och även färgade läppar. .

vad vill du göra när du är klar med gymnasiet ? Jobba innan jag börjar plugga

Är designer ditt drömjobb? eller vad annat isåfall ? Det är designer, all typ av formgivning.

ASGRYM ÄR DU. TACK :D

how do you color your hair? I don't, but i am about to;)

snygging, hur äre att bo i stockholm? Det är fin fint

vad sätter du på dig om du har noll insperation? Kavaj funkar alltid varje dag, hela dagen och till allt. INVESTERA

är du kär? JAAAAAAAA, så otroligt kär

Vad mumsar du i dig när du är sugen på något gott? åååh jag älskar naturgodis och frukt och COLA LIGHT(missbrukare). Ost & kex är även en favorit. Jag äter allt.

Vad tittar du på på tv? Jag är en allätare

hur lång är du???? 166,6 cm. såhär:

hur gammal var du första gången du söp? 12

har du några syskon? jag en storasyster som heter Antonia

choklad eller surt godis?
jag är en chips kvinna ingen godiskvinna.

tårta eller glass?? glass helt klart, jag hatar tårta. det är så geggigt och maffigt


last load of london


Jag pallar inte att vara sjuk mer..åh vad jag saknar..

fråga vad ni vill

 

Nu var det länge sedan jag hade en så kallad frågestund, hit me!


RSS 2.0