Londonlördag morgon

 

Har börjat måla på senaste tiden, här är en tavla jag håller på med just nu. Motivet är relativt klart men ska forsätta med en bakgrund och lite text.

 

Snart bär det av till fotografiska med min vän Johanna


kaffemys med pojkarna


Natural Blues

Kappa second hand

Linne COS

Kjol Urban Outfitters

Skor second hand


perfektion hos chloé som vanligt

Pics, the cherryblossomgirl

 

 


jag fuckar ur jalla bre jag vill ha mina pengar

Fy fan vad jag är arg just nu. Jag hade sparat 1000 spänn som jag lagt undan i en plånbok som jag inte använder för att jag sedan kanske nu på lovet nästa vecka skulle bränna dom och ha jävligt kul... NÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, nu är dem borta. och jag vet fan inte vart dem har tagit vägen för jag har inte rört den jävla plånboken... fuck fuck fuckelifuck.

om jag hade pengar

Kläder jag skulle må fin fint i och bilder från nightkat


angry russian bitch


Igår käkade jag middag med Johanna på la cucaracha, så jäkla god mat! Sedan gick jag på en klasskompis konstutställnig på galleri Accént. Singne är så grym. Glömde ta bild(sorry)

 

 


defenition of a nolifer


Denna helg har jag inte haft något liv.. Har bara pluggat matte och de sorligaste är att jag forfarande suger. Men i lördags köpte jag i min mening världens finaste kappa. Mitt mål när jag gick ut på kappjakt var Rysk Överklasskärring. Jag lyckades ganka bra tycker jag....

Jag har i alla fall haft min älskling bredvid mig hela helgen. Han är fin när han målar...


i pray that these rocks will be there for me

Hej alla sexiga kvinnor där ute( jag förmodar att ni läsa är av det femenina könet). Jag vill bara säga att ni är sköna.... Och att jag ska försöka uppdatera mer bilder med mina klädval och annat som ni har requestat. Jag vet inte hur många gånger jag har fått frågor om mina docs. Men en gång för alla ska jag berätta vart ni kan hitta dem.

-En tvärgata till drottninggatan
-Fråga efter en butik som heter skouno
-Mitt emot en butiken har dem även en doctor martin store som hör till sko uno om jag inte minns fel. Där mitt herrskap finner ni dessa skor. Dom finns även i blå.

Jag vet att jag har lagt upp den här förut, men jag blir värkligen glad av den och jag hoppas ni blir det med.it's called wide pants

Nya pantalones, köpa på human för 40 spänn


the sunlight hurts my eyes. it's a lovley day

idag var det höst

 

måndag = 3 timmars hål = humana 40 kr rea = klädinköp

 

 


min fina

Igår fyllde världens finaste människa år. jag älskar honom.

Wednesday morning thoughts

I miss CSM. and I miss this tow bitches.

good morning everyone

HAHAHAHA jag är så jävla störd, jag har haft en mail adress som inte finns på min header.... men nu finns den så om ni vill mig något;)

Jag kommer inte ihåg vart jag hitta bilden, men fet outfit iaf.

 


Utkast: Okt. 4, 2010Jag skymtade en ljusreflektion i mitt tak. Det visade sig vara min favoritskiva som lystes upp av min skrivbordslampa.


- - - - -

 


too much pressureFan vad jag är slut och klockan är bara 17:30. Imorse tränade jag i 2 timmar sedan hem, duscha och slänga på sig kläder för att sedan möta syster för en brunch på fåfängan. Där åt jag tills jag näst intill rullade ner och nu sitter jag här och försöker breskriva medeltida konst och kultur genom en bild...TJA

fridays are always the same

 


 


RSS 2.0