and now she is leaving

 

Kavaj zara byxor monki väska ceannis tshit marc jacobs


only one week


Nu är det bara en vecka kvar! med tre prov, två nationella, två presentationer och en utställning. YEAHO Efter det är jag freebird!!! Jag längtar så. Denna sommar ska jag: praktisera på en reklambyrå, åka på festival, åka med johanna till london och gå på st martins.- - - - -

Kavaj: hm Tshirt: COS Shorts: monki skor:docs strumpor: mammas


view from the country side

 


en kväll i hammarbysjöstad
- - - - -
for sale
Min pojke william är en liten talang på att måla, dessa är några litografier av hans målningar. Jag själv har ian curtis orginalet hemma på min vägg. Endast 100 kr/styck plus frakt   williamcolling@live.se om ni är intresserade.

nice kvällIdag har jag haft världens mysigaste kväll med dessa två pöjkar. Chill i solen och sedan middag på matkultur!


Saint Martins College of Art & Design


JAG HAR PRECIS BOKAT EN KURS I SOMMAR PÅ DET OMTALADE SAINT MARTINS!!!! KURSEN HETER FASHION DESIGN OCH JAG KAN INTE VARA GLADEARE JUST NU. KURSEN ÄR TILL FÖR ATT MAN SKA FÅ EN FÖRSMAK AV HUR DET ÄR ATT GÅ PÅ DERAS COLLAGE. LYCKA SÄGER JAG BARA!!!!!!!!

down to the gymMin älskling i Frankrike, jag skulle vilja vara där just nu. Men jag hörde att vi ska få ryssväme om ngn dag, vad fan det nu är. Nu ska jag försöka palla mig iväg till gymmet, jag har årkort på sats och har varit där max tio ggr, duktig idiot.

två extremt dåliga mirrorpicsFredag: skjorta 2hand magtröja monki
Lördag: blus 2hand kjol Tjallamalla Trench esprit

ut i den regniga kvällen

 

Just nu sitter jag och väntar på att mitt nagellack ska torka, tar onödigt lång tid. På mig har jag min nya kytis buls, jag har som sagt tappart bort min vita älskling, förmodlingen glömde jag den i Frankrike...UGG UGG


just like romeo and juliet--------


cp ångest och malene birger

 

De människor som känner mig bra vet hur mycket jag älskar malene birger. När jag då steg in i en butik förra veckan som hade dessa två skönheter, kunde jag inte bestämma mig vilken av dom som var finast... Båda fick helt enkelt följa med hem till sammlingen.

Är det några fler där ute som har nationella i SP steg 3 imorn? är det bara jag som har cp ångest?


En kväll någon gång
En kväll innan posk. Det halvnakna bröstet tillhör John.

Mi canción favorita de la noche es:


RSS 2.0