in åreNu är jag i åre och har det nice och jag har ångest för att jag inte har skickat iväg grejorna från bloppisen än och kommer inte kunna göra det på en vecka. Förlåt jag har haft så mycket i skolan nu de senaste veckorna. Bilden ovan har Issa ritat på mig TACK SÅ MYCKET :D!


one day we are going to live in paris

seaofshoes, amlul, facehuntermer 60tal 

Herre min gud. Jag kommer att gå in i väggen snart, jag har kutat runt som en idiot och inte gjort något vettigt i ca två veckor snart. Men snart är det sportlov och då blir det åre!!!! Och mina bebis killar John och FelixBag ska också dit med sina vänner så det kan ju inte bli bättre.


twist and shout


me and my homeboy andyIgår hade jag och min otroligt underbara vän SEXYJOEY födelsdagsfirande, temat var the factory(60´s), fy sjutton var lyckat det var, med tanke på att musiken inte funkade( förutom en beatles samling) och snöstormen.
BILDER KOMMER UPP SENARE

 


A LEGEND

 

 


dying is fine


00:00 stänger budningen snyggingar


Koftan 150

Rutig kjol 100

Parkas 150

Kavaj svart 200

Linnekavaj 150

Forever 21 jeansen 80

Svart kappa 100

Flanellskjorta 150

 

allt annat har samma pris som innan, men om ni vill ha de fast för ett mindre pris så är det bara att maila vad ni vill betala.

IDAG 00:00 STÄNGER BUDNINGEN, om någon vill buda över passa på.

Ni snyggingar som redan lagt bud och vill lägga igen har självklart förtur.

ISAAKSSON@HOTMAIL.COM

 


cool stol

Tshit Monki skor ZoeZoe Hatt Lafayette Ny stol

Jag testade mitt nya stativ och det gick lite vilt till som ni ser ;) haha

LYSSNA PÅ HELA LÅTEN, sjukaste rösten


i am 16 going on 17

Denna dag har jag firat min bästa underbaraste Johannas födelsedag, med middag på east och bio på det, världens mysigaste kväll. Inte nog med det så fyller jag faktiskt 17 om 20 minuter! 

janie jones

 

God kväll alla underbara. Väldigt roligt att många är intresserade av kläderna. Ni får förlåta mig att jag är lite oorganiserad, vi kör såhär eftersom det är fler som vill ha samma sak så kör vi budning och den som budar mest får prylen. MAILA MIG PÅ. isaaksson@hotmail.com

SLUTDATUM FÖR ALL BUDNING ÄR NÄSTA MÅNDAG!

Jag svarar på era mail och säger vad priset ligger på just då

 

 


jag får lite ångest, men jag måste göra mig av med lite


1.kappa 50kr 2. Parkas 100 kr 3. Linnekavaj 50kr 4. Kjol Forever 21 50 kr 5. Kjol Gina tricot 50 kr 6.Skjorta 50 kr1. Hm heals 50 kr 2.köpta i usa 50 kr 3.Amercan eagle 100 kr 4. Stprörsjeans typ 27 från vänster. att cheep moday, gul och blå, forever 21, alla 40 kr styck.

1. mohairkofta 2 hand handgjord 100 kr.( den är skit snygg irl, men jag har redan en och det känndes onödigt att ha två) 2. Klänning hm trend 50 kr. 3.Vanlig svart kjol 50 kr. 4.Kavaj 100 kr.

FRAKT TILLKOMMER

namn, mail och hur mycket ni är villiga att betala. Ha en trevlig kväll.


minibloppis

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, allt har gått på hövarv den senaste tiden. Igår var jag och åt middag med en kär gammal vän på koh phangan. Jag rensade ut min garderob för någon dag sedan och har en jävla massa saker som ska säljas för en billig slant, ska försöka slänga upp allt om ngn timme, så en liten mini bloppis är alltså på g!

im turning japanese

Imorse innan skolan tog jag tummen ur röven och gick och köpte mina nya älsklingar! låga docs! inte så bra bild men dom är faktiskt riktigt förjävligt snygga. Nu ligger jag och rehabiliterar mig i min säng jag har nämligen blivit lite sjuk. Imorn efter skolan blir det planering med min Johanna för vi ska ha födelsedagsfest och vi måste börja skicka ut inbjudningarna snarat.

 

För er prettonissar där ute i stugorna så vill jag bara säga att musiken jag lägger upp här på bloggen är det jag känner för just då, inte något jag hittat förra veckan och vill dela med mig till resten världen av.

Turning Japanese- The Vapors


RSS 2.0