Come on skinny love just last the year

Hello people, jag heter Cornelia och hade tänkt att börja blogga. Om jag ska vara ärlig så är det här seriöst femte gången jag "börjar blogga", men grejen är den att jag är en sådan privat människa och skäms för otroligt mycket. Men man måste möta sin rädslor för att blir av med dem så nu ska jag dela med mig an min helg.
Efter två timmar av history och socialstuddie var mina hjärna helt slut så jag var överlycklig att sluta och skutta på tbanan hem. Direkt när jag kommer innanför dörre skrike min mamma att jag måste packa mina saker och springa ut i bilen om jag vill har skjuss till nykvarn (dvs, staden där jag bodde förut ) som ligger två timmar bort med kollektivtrafik men vara tjugo minuter med bil så det var bara att jabba på.
När jag kom till nyken fixade jag Sara och hennes pojkvän lite käk och sedan anlände även Saras bror och hans kompisar, natten slutade hemma hos Rebecca, min närmaste vän ska jag börja kalla henne.
Lördagen spenderades hemma hos mig med Rebecca, John, Svea, Cornelia nr2 och desas vänner. Det var trevlig men var så fruktansvärt slut från natten innan så det blev en tidig kväll iaf.
Denna vecka kommer blir lugn känner jag, fram till onsdag!! för då är det inspark, tagga hos Julia innan blir nog GRYMMT. 
Men en tråkig sak är att Floris är sjuk, körtekfeber? tre veckor?  stackars lilla Flora, och stackars Sebbe som inte får några pussar.
Jag bjuder även på bilder srån lördagen, 
det flesta bilderna är tagna av min söta vän Svea.

Kommentarer
Postat av: rebecka

trevligt trevligt! bor knappt 10min från nykvarn :P haha världen är liten^^

2009-10-01 @ 19:02:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0