song of the night

Eftersom jag är en musicjunkie så tänkte jag köra en låt varje kväll!

kattmat

Jag måste bara tacka för alla gulliga kommentarer är liksom inte van att folk är så snälla så jag blir helt till mig. Men framför allt ska jag tacka min fina vän Flora som har fixat hela skiten åt mig, hon är allt en riktig klippa.
Idag har jag både plöjt första avsnittet av The Hills och The City, jag är sådan liten nördie när det gäller tv serier. Sedan har jag också varit duktig och pluggat lite mattematik och även lite svenska.Tycke att denna bild passade ypperligt in med the hills och allt.
bild: fotad av mig förra året i LA

A comet appears

foto: världen bästa lilla flora

song of the night


idol tea matteläxa

foto:flora

Darts of pleasure

Jacka:hm trend
T-shirt:hary davidson 2hand
Jeans:zara
Kängor:nilson

france

Hej och hå nu ligger jag i en otroligt obekväm ställning och skriver, bara för att jag har tråkigt liksom. Jag hardatorn på golvet och ligger framstupa ned ifrån sängen, men som sagt bara för att jag har tråkigt. Jag fick precis ett sms av fröken svea som jag inte kan svara på för att min mobil laggar ut så fort jag kommer i närheten av inkorgen(kan var för att den är smockfull) så det är ju kul, men Svea om du ser detta så ignorerar jag inte dig utan min mobil är bara handikappad. 
Idag började jag på att fundera på att åka Nice på höstlovet jag kommer förmodligen vara ännu mer skoltrött då än vad jag är nu. Och jag kanske tar med mig en viss liten blond fröken som vid det laget är rödhårig. 
Lägger ut bilder från förra året bara för att drömma mig bort liegrann

coco- livet före CHANEL

Denna helg har inte varit så händelserik, jag har nästan bara legat i min säng och tagit det easybrez. Men i fredags var jag på bio med Johanna och Mattilda vi såg Coco- liver före chanel, ruggigt bra film. Innan de kastade vi i oss sushi,och då menar jag kastade i oss.
Idag har jag luffat runt på söder med Flora, Sebbe och Johanna, vi gick på fotoutställning lunchade på en vegetarisk grekrestaurang och stylade om sebbe. Jag fixade honom en ny modellfripp så nu ser floras bfriend ut att komma från sthlmsgruppen hahah. Nu ligger jag igen snuskigt mätt  i min säng och flora och Johanna har precis lämnat mig ensam. Jag känner att jag måste börja lugna ner mig på matfronten, jag har seriöst de två senaste dagarna hetsätit varje måltid, och det är inte så härligt efteråt. Nu ska jag ta ett härligt bad sen ska jag dricka te hela kvällen ut.
Eftersom jag har studie dag imorn blir det gymma och plugga hela dagen, kanske en visit till flora, vem vet.

dagen efter

'
bilder från elevköket på vrg (jag,william och matilda)
Insparken igår var inte så rolig som jag hade trott, så sjuka tjejerna missade inte så mycket. Fast innan insparken hade vi preeparty hos Julia i bromma, jag gillar bromma har jag kommit underfund med sköna människor och mysigt område. Vi käkade sushi, körde ölspelet  och snackade skit.
Nu ska jag dra på en film och maila en spanska uppgift till min lärare pussss

Come on skinny love just last the year

Hello people, jag heter Cornelia och hade tänkt att börja blogga. Om jag ska vara ärlig så är det här seriöst femte gången jag "börjar blogga", men grejen är den att jag är en sådan privat människa och skäms för otroligt mycket. Men man måste möta sin rädslor för att blir av med dem så nu ska jag dela med mig an min helg.
Efter två timmar av history och socialstuddie var mina hjärna helt slut så jag var överlycklig att sluta och skutta på tbanan hem. Direkt när jag kommer innanför dörre skrike min mamma att jag måste packa mina saker och springa ut i bilen om jag vill har skjuss till nykvarn (dvs, staden där jag bodde förut ) som ligger två timmar bort med kollektivtrafik men vara tjugo minuter med bil så det var bara att jabba på.
När jag kom till nyken fixade jag Sara och hennes pojkvän lite käk och sedan anlände även Saras bror och hans kompisar, natten slutade hemma hos Rebecca, min närmaste vän ska jag börja kalla henne.
Lördagen spenderades hemma hos mig med Rebecca, John, Svea, Cornelia nr2 och desas vänner. Det var trevlig men var så fruktansvärt slut från natten innan så det blev en tidig kväll iaf.
Denna vecka kommer blir lugn känner jag, fram till onsdag!! för då är det inspark, tagga hos Julia innan blir nog GRYMMT. 
Men en tråkig sak är att Floris är sjuk, körtekfeber? tre veckor?  stackars lilla Flora, och stackars Sebbe som inte får några pussar.
Jag bjuder även på bilder srån lördagen, 
det flesta bilderna är tagna av min söta vän Svea.

RSS 2.0