Salvador dalí

Åh vad jag tycker synd om mig själv idag! Jag ligger dyngförkyld, nerbäddad i min säng med min dator och knarkar chailatte som aldrig förr. Efter att ha rattat igenom alla nya GG och The rachel zoe project avsnitten så ligger jag nu och glor på bilder från fashionweek, jag blir helt galen. Det är synd att jag inte var miljarder.

Igår hade vi vad på vrg kalla resourse day, vi började med att vi elever i 1an hade fått i uppgift att göra guidade turer om gamla stan på medeltiden PÅ ENGELSKA så klart eftersom vår historielärare är ifrån usa. Efter det drog jag och käkade sushi med några tjejer från klassen. När vi sedan kom till skolan var alla bild elever på hela skolan samlade i bildsalen där vi först skulle mingla( vilket är det värsta jag vet eftersom jag är så blyg) och sedan blev indelade i bladade grupper. Sen var det bara att bege sig i våra grupper till en kost utställning på liljevalls galleri tror jag att det heter. Det var intressant men det var bara tygkost(mattkonst) vilket inte direkt är my cup of tea.
När jag sedan kom hem var det mest bara att vända i dörren eftersom jag och mamma skulle på Salvador Dali utställningen direkt när hon kom hem. Den där emot var my cup of tea! Oj vilken skillnad det gör när man får guidad tur än när man bara strosar runt själv.

Chanel s/s 2010 | Chloé s/s 2010


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0